Open Monumentendag Cranendonck

Disclaimer

Deze website is gemaakt door, en op initiatief van, AboutTime.nl in samenwerking met de werkgroep Open Monumentendag Cranendonck.

Het onderstaande is van toepassing op de website openmonumentendagcranendonck.nl en omdat u deze website gebruikt stemt u in met deze disclaimer.
AboutTime.nl besteedt continu zorg en aandacht aan de samenstelling van deze website, desondanks kan niet worden voorkomen dat de informatie die wordt gepubliceerd niet volledig of onjuist is.

Aansprakelijkheid

De informatie op OpenMonumentendagCranendonck.nl is met grote zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat de informatie op deze website onjuistheden kan bevatten of verouderd/achterhaald is. De Werkgroep Open Monumentendag Cranendonck aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade ontstaan door het gebruik van de informatie die op deze website te vinden is.

Auteursrecht

Het auteursrecht op deze website berust bij AboutTime.nl of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan AboutTime.nl. Vermenigvuldiging, in wat voor vorm dan ook, is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door AboutTime.nl.
Dit kan via het contactformulier.

Op de foto staat indien nodig de rechthebbende vermeld. Indien het niet duidelijk op de foto vermeld staat is AboutTime.nl de rechthebbende.
Indien een foto op priv├ęterrein is gemaakt is dit altijd met toestemming van de eigenaar gebeurd.
Alle afbeeldingen zijn zichtbaar en onzichtbaar gemerkt.

 

Open Monumentendag Cranendonck 2023 is mogelijk gemaakt met medewerking van:

Heemkundekring "De Baronie van Cranendonck"